• Keresés
  • Kosár
  • Menu
Advantage® 200 LS

Advantage® 200 LS

MSA Advantage 200 LS

[Kényelmes légzésvédelem - könnyű és biztonságos]

Továbbfejlesztettük az Advantage 200 légzésvédő álarcot. Az eredmény egy ugyaúgy megfizethető és felhasználóbarát nagyteljesítményű álarc: az Advantage 200 LS.

Bizonyos anyagok és vegyi termékek kezelésekor elengedhetetlen a légzésvédő felszerelés használata. Ilyen esetekben döntő fontosságú, hogy a különböző veszélyes anyagok tekintetében biztosított legyen az optimális légzésvédelem. Ez egyaránt érvényes mind a vészhelyzetekre, mind pedig a munkavédelmi intézkedésekre, de akár olyan helyzetekben is, amikor egészségkárosító hatású gázok vagy anyagok szabadulnak fel.

Nem kevésbé fontos, hogy a felhasználónak jó közérzete legyen a védőfelszerelésben. Ha nem jól illeszkedik az álarc, azt nem csak a munka minősége, hanem a biztonság is megszenvedi.

Az MSA álarcai minden eddig elért kényelmet felülmúl. Az Advantage 200 LS a szűrőtechnológiájának köszönhetően minden olyan követelményt teljesít, ami egy modern légzésvédő készüléktől elvárható. A légzésvédő álarc optimális védelmet, egyedülálló kényelmet és a legmodernebb technológiát nyújtja felhasználójának. További jellemzői a kis tömeg, az alacsony légzési ellenállás és az egyszerű felvehetőség.

Különösen az átdolgozott orrkiképzés, valamint az állnál és az orcáknál kialakított kellő nagyságú tömítőfelületek gondoskodnak arról, hogy az álarc kényelmesen illeszkedjen, és sehol se nyomjon.

  • Könnyű, költséghatékony
  • Hőre lágyuló gumi növeli a puhaságát és csökkenti a súlyt
  • Multiflex rendszer az arcnyomás kiegyenlítéséért
  • AnthroCurve megfelel minden felhasnáló arcformájának

 

Piacok: Vegyi üzemek, Kormány, Kommunális létesítmények, Víz- és csatornaművek, Bányászat, Olaj- és gázipar, Építkezéseknél, Ipari alkalmazások, Mezőgazdasági alkalmazások, Vegyipari
 
Alkalmazások: Azbeszt eltávolítás, Hegesztés, Homokfúvás és csiszolás, köszörülés, Festés